Institut Dolors Hortal - Centre d’estètica activa a girona | cosmètica | tractaments facials i corporals | tractaments post part | massatges | depilacions | fotodepilació

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

RITUALS DE BENESTAR

RITUALS DE BENESTAR
En el nostre centre disposem d’un espai de benestar amb equipament ajurvèdic, aroma teràpia, musico teràpia, talassoteràpia, gemsoteràpia, les millors tècniques alternatives en solucions estètiques i de salut.

Un refugi on hi trobarà l’equilibri necessari entre cos i ànima, un món ple de sensacions on gaudirà d’una relaxació holística plena.

GERARD’S (SPA Zensations)
logo esthederm
XOCOLAT MASSAGE (1hora)
“El massatge que et mima”. Deliciós moment hedonista i una autèntica immersió multi sensorial física i mental. Les sensacions i els efectes del cacau són especialment gratificants: relaxen, hidraten, nodreixen i endolcien la pell del cos.

PINDES TIBET MASSAGE (1hora)
El secret de les pedres del Tibet i les sals del mar mort en embolcalls suaument aplicats en el cos amb una tíbia colada d’oli d’ametlles dolces.
Descontracturant, purificant, re equilibrant energètic. Especialment indicat per teixits contracturats.

OLOIL MASSAGE (1hora)
Tota la força activa de l’oli d’oliva, pura essència, les seves litonines proporcionen una gran nutrició antienvelliment. Els Fitosterols que s’hi afegeixen estimulen en el cos la producció de col·lagen i elastina donant una gran turgència i vitalitat a la pell i el resultat és una profunda sensació de relaxació, i al mateix temps de fresca vitalitat.

WAVE MASSAGE (1hora)
Onada, relaxament i harmonia. Resultats extraordinaris pel cos I l’esperit, molt agradable tan per l’home com per la dona.
A nivell mental, especialment indicat per alleugerar tensions i estrés.

BAMBOO MASSAGE (1hora)
Canyes de bamboo i reflexologia: la nova frontera de benestar total.
Redueix tensions, reactiva la circulació, reestructura la silueta i allibera la pell pels seus efectes drenants, descontracturants, es un massatge apte per la dona (sobretot si te cel·lulitis), com per l’home (ideal per l’esportista).

RITUAL DE LES ESPELMES - MASSAGE (1hora)
De la flama de les espelmes s’alliberen quatre essències precioses, una per cada element que domina els signes del zodíac. Aigua, aire, foc, terra.
La flama es fon en una barreja d’olis essencials, mantega de Karité i oli de coco i ametlles i tonifiquen i hidraten profundament la pell mitjançant mans expertes de massatge.

SOAP DREAM MASSAGE - EXFOLIANT (1hora ½)
Un preciós ritual purificador I antiaging, exfoliant I purificades, antioxidant I tonificant tant per l’home com per la dona.
Després del ritual inicial d'exfoliació es continua amb els embolcalls I amb la mousse de sabó d’Aleppo, que allisa i nodreix instantàneament la pell, proporcionant-li suavitat i hidratació, es finalitza el massatge amb Argan Massage oil, l’oli més apreciat del món.

PEPPER TREATMENT - MASSAGE (1hora ½)
Les propietats de l’oli essencial del pebre, el fang blanc i l’aigua mare del mar mort es combinen i consoliden pels específics moviments manuals de desbloquejament articulars i pel massatge New Global Suelling, permeten resultats excepcionals i ràpids sobre qualsevol tipus de cel·lulitis.
El tractament es caracteritza per una funció aroma terapèutica constant que calma el sistema nerviós reduint visiblement totes les marques d’estrès.

CHAKRA STONE – MASSAGE (1hora ½)
Les pedres làviques son tresors de freqüències, calors. Escalfades I aplicades en els punts Chakra del cos, transmeten vibracions I dispensen energies que enfondeixen serenitat i benestar.
El poder de les pedres es combina amb el massatge ayurvèdic, eliminant tensions del cos i la ment amb un extraordinari efecte harmonitzant i reequilibrant.

BIOLINE-JATÓ (WELLNESS IDEA)
logo bioline
HOLÍSTIC WELNESS MASSAGE (1hora)
Massatge amb olis essencials, que ens regala profundes I duradores sensacions de benestar, regeneració I relaxació. Afavoreix la reactivació de la circulació perifèrica amb una acció detoxinant i drenant.


ENERGIA VITALE (Embolcall nutritiu) (1hora)
La descamació i la seguretat cutània ja no son cap problema gràcies als extractes vegetals i naturals que ajuden a nodrir, elastitzar i regenerar la pell del cos.
Tractament ideal per tot tipus de pell, en particular per aquelles pells escamades, seques i poc elàstiques, que evidencien problemes de flacides cutània i estries.

RUGIADA DEL MATTINO (Embolcall hidratant) (1hora)
Una hidratació corporal incomparable, un benestar físic que transporta la ment i els sentits a boscos i camps amb frescos perfums de la natura.
Tractament ideal per hidratar i protegir tot tipus de pells, en particular teixits que evidencien retenció hídrica, sensibilitat i fragilitat capil·lar en general.

FRUITSSCRUB AL RAÏM NEGRE I AHA (1hora)
Empaque/scrub ric en extractes naturals que afavoreixen una exfoliació i detoxicació profunda i un aportació complexa de substàncies estimulants i protectores que aporten a la pell suavitat i elasticitat.
Olis i extractes de raïm negre i fruits del bosc amb un aroma inigualable.


SALS DEL MAR MORT AMB OLIS ESSENCIALS (1hora)
Tractament corporal exfoliant ric en extractes naturals estimulants i purificants per proporcionar una pell suau i sedosa. Proporciona una aportació equilibrada de vitamines i sals minerals per mantenir la pell protegida i hidratada.PACKS

• FruitsScrub o Sals del mar Mort amb olis + Holístic massage 1h ½
• FruitsScrub o Sals del mar Mort amb olis + Rugiada del Mattino - Energia vitale 1h ½
• FruitsScrub o Sals del mar Mort amb olis + embolcalls + massatge holístic 2h

Institut Dolors Hortal - Centre d’estètica activa a girona | cosmètica | tractaments facials i corporals | tractaments post part | massatges | depilacions | fotodepilació
logo institut dh
web dissenyada per: gimmic.net