Institut Dolors Hortal - Centre d’estètica activa a girona | cosmètica | tractaments facials i corporals | tractaments post part | massatges | depilacions | fotodepilació

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

APARELLS D'ALTA TECNOLOGIA - LIPOCRYO

Què és?

La LipoCryo és una nova tecnologia que permet la reducció del teixit gras de manera selectiva i no invasiva.

Com Funciona?

Aplicació a la zona escollida d'un transductor que combina buit per captar el teixit subcutani gras i criotecnología selectiva per refredar-lo. Les cèl·lules grasses (adipòcits) que es troben en el teixit subcutani (sota la dermis) són riques en àcids grassos saturats, el que les torna especialment sensibles al fred, per contra, els elements confrontants com vasos sanguinis, sistema nerviós perifèric, melanòcits, fibròcits, cèl·lules pobres en lípids són, en comparació, molt menys sensibles al fred. Aquesta característica permet la degradació natural dels adipòcits sense danyar els teixits adjacents.

Com s'eliminen les cèl·lules grasses?

El procés de degradació dels adipòcits exposats a l'acció de la LipoCryo es realitza: - Directament per cristal·lització, seguida d'apoptosi i dissolució progressiva de la cèl·lula amb alliberament gradual de lípids en un termini comprès entre 2 i 6 setmanes. - Indirectament per la lipolisis provocada per l'estimulació del sistema nerviós simpàtic.

Quantes sessions calen?

En funció de la profunditat del teixit adipós i de la reducció desitjada, faran falta entre 1 i 3 sessions. És aconsellable un interval de 45 dies entre dues sessions.

Quins resultats podem esperar i en quant temps notem els resultats?

En funció de la profunditat inicial del teixit gras, la pèrdua mitjana se situarà entre 3 i 15 mm el que, en percentatge del teixit gras, correspon a entre 25% i 45%. Aprox. el 40% del resultat de la sessió serà visible ja als 15 dies, i cal esperar un mínim de 6 setmanes per apreciar els resultats mitjans i decidir si cal una altra sessió.


Quant de temps dura el tractament?

Segons l'extensió de la zona a tractar, necessitarem més o menys aplicacions per cobrir la totalitat de la zona. Per exemple es poden necessitar 2 aplicacions per a la zona abdominal, 1 per a cada flanc i 2 per a la zona dorsal inferior. Cada aplicació dura entre 20 i 30 min. depenent de la profunditat del teixit adipós. D'aquesta manera, en funció de l'extensió de les zones tractades i de la profunditat del teixit adipós, la sessió pot durar des de 20 min. fins a 180 min.

Qui és el candidat ideal per a la LipoCryo?

La LipoCryo està particularment indicada per adipositats localitzades, no generalitzades: el cas ideal no és el pacient obès, amb adipositat generalitzada, sinó el que desitja reduir adipositats locals en zones com abdomen, cintura, esquena, braços, cartutxeres ...


Què es nota durant i després de la sessió?

El procediment no és dolorós per al pacient; se sol notar una mica de tensió al nivell de la zona tractada per l'efecte de buit i sensació de fred localitzat, sobretot al principi de la sessió. Després de la sessió: - Habitualment: Apareix un enrogiment i endormiscament de la zona que poden durar un parell d'hores després de la sessió. - Excepcionalment: Pot aparèixer algun hematoma que es reabsorbeix al cap de pocs dies. Podeu tornar a la seva activitat normal sense cap molèstia especial immediatament després de la sessió.

Quina diferència hi ha amb altres mètodes?

El mètode LipoCryo de refredament selectiu i controlat dels adipòcits permet una reducció notable i natural de greix sense el traumatisme dels mètodes invasius (liposucció), i sense el risc d'afectar els teixits confrontants tal com pot passar amb la radiofreqüència, els ultrasons focalitzats o el làser.

Són els resultats definitius?

Els adipòcits eliminats a través del tractament LipoCryo alliberen progressivament els seus lípids en un primer temps, abans de ser absorbits definitivament pel metabolisme natural en un segon temps.


Institut Dolors Hortal - Centre d’estètica activa a girona | cosmètica | tractaments facials i corporals | tractaments post part | massatges | depilacions | fotodepilació
logo institut dh
web dissenyada per: gimmic.net